Valitse sivu

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalveluiden sekä paikallisten toimijoiden kanssa toteutetut HarrastusSankarit -tapahtumat ovat olleet syyskuusta alkaen jo neljällä eri koululla. Tapahtuma on järjestetty Laajakallion, Masalan, Gesterbyn sekä Papinmäen kouluilla. Mukana ovat olleet tutut paikalliset toimijat, FC Kirkkonummi, jääkiekkoseura HCK Salamat, salibandyseura Kirkkonummi Rangers, monilajiseura Masalan Kisa, Kirkkonummen Urheilijat sekä Ekoluutio ympäristökoulu, esittämässä eri harrastusmahdollisuuksia alakoulun oppilaille. Lapset ovat päässeet monipuolisesti tutustumaan eri lajeihin ja toivottavasti moni löytäisi myös näistä mielekkään harrastuksen. Koulut ovat ottaneet HarrastusSankarit lämpimästi vastaan ja oppilaitten hymy ja energia tapahtumissa on ollut nähtävissä.

Maksuttomat lasten ja nuorten harrastusryhmät ovat alkaneet

Tarjolla mm. kädentaitoja, metallinetsintäkerhoa, kuntosalitoimintaa, musiikkia, ympäristökoulua ja erilaisia liikuntaryhmiä. Harrastusryhmissä on jo ilmoittautumiset käynnissä. Ryhmät ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/myhobby-ja-talent-harrastusryhmat.  

HarrastusSankarit -toiminta ja maksuttomat harrastusryhmät ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Katso lisää harrastustoiminnasta osoitteesta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika

Kuvassa 1. Jousiammuntaa Laajakallion koululla.

Kuvassa 2. HCK Salamat mukana HarrastusSankareissa.

Kuvassa 3. Ekoluutio ympäristökoulun kanssa tehtyjä taideteoksia Papinmäen koululla.

Kuvassa 4. FC Kirkkonummi Masalan kuplahallissa, Masalan koululaisille.

Lisätiedot

Harrastuskoordinaattori Erica Mäki-Ullakko, Harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi tai p. 0400-752294

Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut

Jalkapalloseura FC Kirkkonummi: www.fckirkkonummi.net

Jääkiekkoseura HCK Salamat: www.salamat.fi

Salibandyseura Kirkkonummi Rangers: www.kirkkonummirangers.fi

Monilajiseura Masalan Kisa: www.masalankisa.fi

Kirkkonummen Urheilijat: www.kirku.fi

Ekoluutio ympäristökoulu: pia.reimavuo@ekoluutio.fi