Valitse sivu

Vuonna 2024 Kirkkonummi-päivät järjestetään 23.-25.8.2024. Opetus- ja kulttuuriministeriö on julistanut vuoden 2024 Sivistyksen vuodeksi ja tämän vuoden Kirkkonummi-päivien teema ”Oppia ikä kaikki Kirkkonummella – Lev och lär i Kyrkslätt” kunnioittaa Kirkkonummen lähes 700 vuotista historiaa sivistyskuntana.   

Yhteiset suunnittelukokoukset pidetään pääsääntöisesti sähköisesti Teams-kokousjärjestelmässä. Kokouksissa saadaan neuvoja omien tapahtumien järjestämiseen ja tapahtumakalenterin käyttöön sekä sovitetaan yhteen eri toimintojen tarpeita ja verkostoidutaan toimijoiden kesken. 

Seuraava suunnittelukokous järjestetään 18.4. klo 17–20. Löydät Teams-linkin kokoukseen Kirkkonummi-päivien verkkosivuilta sekä kunnan tapahtumakalenterista

Kuva- ja materiaalipankki tapahtumajärjestäjille on nyt julkaistu  

Kunta kokoaa kaikki Kirkkonummi-päivien tapahtumat yhteen, ja ne tulevat näkymään laajasti myös kunnan eri kanavissa. Tapahtumajärjestäjät saavat näkyvyyden lisäksi käyttöönsä Kirkkonummi-päiville suunnitellun uuden graafisen ilmeen mukaiset markkinointimateriaalit. 

Kuva- ja materiaalipankki täydentyy kevään aikana ja Kirkkonummi-päivien 2024 logot ovat jo nyt ladattavissa verkkosivuilla. Voit liittää logon esimerkiksi kunnan tapahtumakalenterin tapahtumakuvaasi, ja kertoa myös näin olevasi mukana Kirkkonummi-päivillä 2024!  

Kirkkonummi-päivien 2024 markkinointimateriaalit löydät kootusti täältä.  

Lisätietoa: https://kirkkonummi.fi/kirkkonummi-paivat