Valitse sivu

YritysEspoontuottama yritysneuvonta päättyi Kirkkonummen osalta 31.12.2023. Kirkkonummen kunta on siis vastannut vuoden alusta itse yritysneuvontapalveluiden järjestämisestä, ja toukokuussa kunnan uutena yritysneuvojana aloitti KTM Heli Vuoksimaa.  

Suunnittelet sitten kevytyrittäjyyttä, toiminimen perustamista, osakeyhtiötä tai muuta yritysmuotoa, yritysneuvonta on sinua varten. Heli Vuoksimaalla on pitkä käytännön kokemus yritysmaailmasta ja yritysneuvonnasta. 

– Mikäli pohdit yrittäjyyttä, olet aloittamassa yritystoimintaa tai sinulla on jo toimiva yritys, jota haluat kehittää ja kasvattaa tai kaipaat esimerkiksi sparrauskumppania, ole yhteydessä minuun. Olen täällä sinua varten kaikissa yritystoimintaasi liittyvissä kysymyksissä, sanoo Vuoksimaa.  

Heli tuo Kirkkonummelle vankkaa kokemusta yritysneuvojan työstä 

Heli Vuoksimaa on toiminut yritysneuvojana jo 8,5 vuoden ajan sekä aloittavien yrittäjien neuvonnassa että kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten parissa. Vuosien aikana hän on tavannut tuhansia yrittäjiä sadoilta eri aloilta, ja jokainen kohtaaminen on ollut Vuoksimaalle arvokas. Hänen mukaansa yritysneuvojan työ palkitseekin vuoden jokaisena päivänä, sillä työssä oppii jatkuvasti ja tutustuu uusiin ihmisiin.  

Taustaltaan Vuoksimaa on ekonomi, joka on työskennellyt liiketoiminnan kehitys- sekä myynti- ja markkinointitehtävissä yli 20 vuoden ajan. Uteliaana ihmisenä hän on halunnut ja saanut kasvattaa omaa osaamistaan useilla toimialoilla ja eri taustoista tulevien ihmisten parissa työskennellen.  

– Olen innoissani päästessäni tutustumaan elinvoimaisen Kirkkonummen yrityselämään, ja kaikkiin yritysrajapinnassa toimiviin sidosryhmiin. Jotta osaan palvella parhaiten juuri Sinun yritystoimintaasi, kerro minulle, miten voin olla avuksi. Tapaan mielelläni kasvokkain ja kuulen millaista apua toivot saavasi. Ole siis rohkeasti yhteydessä kaikissa yrittämiseen liittyvissä asioissa, sanoo Vuoksimaa.  

Yritysneuvojamme Heli Vuoksimaa toteuttaa pian pienen kyselyn alueen yrittäjille, johon hän kartoittaa haastateltavia. Mikäli haluat jakaa ajatuksiasi, ole yhteydessä Heliin, heli.vuoksimaa@kirkkonummi.fi.  

Lue lisää: https://kirkkonummi.fi/tukea-yrittamiseen/