Valitse sivu

”Herra on kuollut”

Eräänä lumisena talviaamuna kauniissa maalaiskartanossa valmistellaan joulua. Perheen vanhin tytär Suzon palaa viettämään joululomaa lapsuuden kotiinsa, jossa häntä odottaa hänen nuorempi siskonsa Catherine, äitinsä Gaby, isoäiti Mamy, tätinsä Augustine sekä talon henkilökunta; lämmin ja äidillinen Rva Chanel sekä nuori ja kaunis sisäkkö Louise. Perhe on jo kokoontunut paikalle, mutta perheen pää, kartanon herra sekä Suzonin ja Catherinen isä Marcel ei ole poistunut työhuoneestaan.
Lopulta naisille selviää hirvittävä totuus: herra on kuollut ja mikä pahinta näyttää siltä, että jokaiselta paikalla olijalta löytyy luurankoja kaapista. Tunnelma tiivistyy, kun paikalle saapuu Marcelin sisar, salaperäinen Pierette.

Mitä viime yönä oikein tapahtui? Miksi puhelin ei toimi? Miksi koirat eivät haukkuneet? Ja ennen kaikkea, kuka tappoi Marcelin?

Kahdeksan naista on perinteistä dekkarin rakennetta noudattava, yhdessä huoneessa tapahtuva tyylitelty komedia, jossa parodioidaan Agatha Christiellekin ominaista teatraalisuutta. Lavalla nähdään karismaattiset Masalan Nuorisoteatterin konkarit, Pippuri-ryhmä.

Alkuperäisteksti: Robert Thomas (Huit Femmes)

Suomennos: Raoul af Hällström

Ohjaus: Johanna Perttunen

Näyttämöllä teatteriryhmä Pippuri: Carina Allak, Jenna Ilvespakka, Helmi Kalaja, Odelia Lipan, Linnea Paloheimo, Angelika Provalskaja, Leni Salminen sekä Lassi Saukko

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy

Valosuunnittelu: Helmiella Hytönen & Atlas Riihisaari

Puvustus & Lavastus: Työryhmä

Graafinen ilme: Odelia Lipan

Valokuvaus: Sinna Kröger

Ensi-ilta:
La 9.3 Klo 18 (Loppuunvarattu)

Muut esitykset:

MA 11.3 Klo 19

TO 14.3 Klo 19

LA 16.3 Klo 18

TI 19.3 Klo 19

PE 22.3 Klo 19

LA 23.3 Klo 18

MA 25.3 Klo 19

KE 27.3 Klo 19

TO 28.3 Klo 19

Esityksen kesto noin 2,5 tuntia (sisältäen väliajan)

Esitykset Ljusdalan teatteritalolla Liput 10 / 5 €
HUOM. Masalan Nuorisoteatteri on siirtynyt MobilePay- maksujärjestelmään. Käteisellä ei jatkossa voi maksaa lippuja.

Esitysten yhteydessä teatterilla toimii yhdistyksen järjestämä kahvio, jossa tarjolla kahvia sekä muuta naposteltavaa. Kahviossa maksuvälineenä käy käteinen ja kortti.

Liput voit varata https://masalannuorisoteatteri.net/index.php/lipunvaraus

Esitystä suositellaan yli 10 vuotiaille.