Valitse sivu

SIMHALLENS VATTENDISCO-EVENEMANG

Tidpunkt: torsdag 22.2.2024 kl. 17.00-20.30

Målgrupp: Barn, unga och familjer

Beskrivning av verksamheten: I simhallen ordnas Vattendisco-evenemang för hela familjen. På evenemanget strålande musik och medryckande gemensamma danser. Du får delta i en skattjakt där du kan vinna olika sötsakspriser. I bassängerna finns undervattenstrampoliner, flytande madrasser och mycket annat roligt. Du får hoppa från hopptornsplatserna och klänga i det populära lianrepet. Beakta att man bör kunna simma 25 meter för att delta i verksamheten i den stora bassängen.

Under evenemanget får du prova sumobrottning i brottningssalen på andra våningen. Kom före eller efter simningen. Simtid 1,5 h. Allt detta enbart för simhallens inträdesavgift!

Plats: Kyrkslätts simhall, Gesterbyvägen 41, 02400 Kyrkslätt

Pris: för verksamheten i bassängutrymmet betalar man inträdesavgift till simhallen, se prisen www.kyrkslatt.fi/priser, verksamheten i entréhallen samt andra våningen är gratis

Anmälan: ingen anmälan

Handledningsspråk: finska, svenska

Arrangör: Kyrkslätts ungdoms- och idrottstjänster

Skridskoåkningsturer för allmänheten

Tidpunkt:
Måndag-fredag 19.-23.2.2024 kl. 10.00-11.00 utan klubba
Måndag-fredag 19.-23.2.2024 kl. 11.00-12.00 med klubba
Fredag 23.2.2024 kl. 19.45-20.45 med klubba
Söndag 25.2.2024 kl 10.00-11.15 utan klubba

Plats: Varuboden Areena, Gamla Kustvägen 8, 02400 Kyrkslätt

Pris: gratis

Ytterligare information: https://kyrkslatt.fi/idrott/skridskoakningsturer-for-allmanheten/

Arrangör: Kyrkslätts kommun och Varuboden Areena

HOBBYBILEN

Tidpunkt: 19.-23.2.2024

Målgrupp: barn, ungdomar, barnfamiljer

Beskrivning av verksamheten: På sportlovet erbjuder vi också avgiftsfri Hobbybilsverksamhet för barn och unga. Kommunens unika och innovativa Hobbybilsverksamhet tar med sig redskapen och motionsmöjligheterna nära barnen och de unga. Hållplatser är t.ex. skolgårdar, idrottsplatser, parker, badstränder och torgområden där det finns plats att spela och leka tillsammans. Verksamhet erbjuds i centrum, Veikkola, Masaby och på glesbygdsområdena.

Handledningsspråk: finska och svenska

Plats och adress: Sportlovets tidtabell för hobbybilen hittar ni på adressen www.kyrkslatt.fi/hobbybilen

Pris: gratis

Ytterligare information: harrastustoiminta@kirkkonummi.fi