Valitse sivu

Kirkkonummen kunta järjestää Tolsanportin (eteläinen ja pohjoinen) asemakaava-alueen ehdotusaineistojen suunnitelmista asukastilaisuuden tiistaina 20.8. klo 17.30–19 Kirkkonummen kunnantalolla Kirkkonummi-salissa, osoitteessa: Ervastintie 2, sisäänkäynti kunnantalon pääovesta.

Asukastilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuudessa on mahdollista tutustua suunnitelmiin ja keskustella niistä.

Tolsanportin eteläinen asemakaava-alue sijaitsee Tolsan asemanseudun kaakkoispuolella.  Kaava-alue rajautuu pohjoisessa Länsiväylän keskilinjaan, idässä vireillä olevaan Tolsanjärven asemakaava-alueeseen, etelässä peltoalueeseen ja idässä metsäalueeseen.  

Tolsanportin pohjoinen asemakaava ja asemakaavan muutosalue sijaitsee välittömästi Tolsan asemanseudun itäpuolella ja Länsiväylän pohjoispuolella. Suunnittelualue rajautuu Länsiväylän pohjoispuolella rautatiealueen pohjoisreunaan ja etelässä Länsiväylän keskiosaan. Tolsan asemanseudun itäpuolella ja Länsiväylän pohjoispuolella.  

Asemakaavan tarkoituksena on toteuttaa alueelle olemassa oleviin hyviin liikenneyhteyksiin tukeutuen liike- ja toimistorakennusten sekä teollisuus- ja varastorakennusten alue.  

Tolsanportin (eteläinen ja pohjoinen) asemakaavojen ehdotusaineisto on nähtävillä 7.8.–9.9.2024. Kunnan jäsenillä ja osallisilla on oikeus tehdä muistutus ehdotusaineistosta. Muistutukset on toimitettava kirjallisina osoitteeseen Kirkkonummen kunta, kirjaamo, PL 20, 02401 Kirkkonummi, tai sähköpostitse osoitteeseen: kirjaamo@kirkkonummi.fi  ennen nähtävilläoloajan päättymistä.

Lue lisää Tolsanportin (eteläinen) asemakaavasta täältä

Lue lisää Tolsanportin (pohjoinen) asemakaavasta täältä