Valitse sivu
kirkkonummi

Kirkkonummen Veden toimitus- ja sopimusehdot sekä hinnastot uudistuvat 1.4.2021

Kirkkonummen Vesi -liikelaitoksen johtokunta on hyväksynyt uudet sopimus- ja toimitusehdot sekä hinnastot  3.12.2020 ja ne astuvat voimaan 1.4.2021.
Muutokset eivät edellytä asiakkailta toimenpiteitä eivätkä asiakkailtamme säännöllisesti perittävät maksut muutu: veden ja jäteveden käyttö- ja perusmaksut pysyvät ennallaan.

Hinnastoissa muutokset kohdistuvat liittymismaksuihin ja palvelumaksuihin. Vesihuollon liittymismaksut ovat 1.4.2021 alkaen arvonlisäverollisia ja vain siirtokelpoisia. Palvelumaksut ovat olleet jo tähän asti arvonlisäverollisia. 

Uudet sopimus- ja toimitusehdot noudattavat Kirkkonummen kunnanvaltuuston 16.11.2020 § 113 päätöstä siirtää hulevesien viemäröinnin huolehtimisvastuu Kirkkonummen Vedeltä kunnalle. Hulevesien viemäröinnissä noudatetaan muutoksen jälkeen kunnan antamia hulevesimääräyksiä. 

Kirkkonummen Veden uudet yleiset toimitusehdot ja liittymis- ja käyttösopimuksen sopimusehdot noudattavat  Suomen Vesilaitosyhdistyksen valtakunnallisia suositusmalleja, jotka on laadittu yhteistyössä Suomen kuntaliiton ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa. Ne vastaavat 1.9.2014 voimaan tulleita vesihuoltolain ja maankäyttö- ja rakennuslain muutoksia. 

Hinnastot ja toimitusehdot löytyvät Kirkkonummen Veden sivulta Mittarilukemat. hinnastot ja laskutus