Valitse sivu
kirkkonummi

Omnia yrittäjän apuna

Omnian työelämä- ja yrityspalvelut

Omnian koulutuspalveluiden avulla kehität yrityksesi henkilöstön osaamista – olipa kyseessä ammattitaidon hankinta tai sen täydentäminen kuten esimerkiksi kielitaidon, myyntitaitojen hiominen, liiketoiminta- tai asiakaspalveluosaamisen vahvistaminen tai johtamis- ja esimiestyön kehittäminen.

Yrityksesi voi olla iso tai pieni, paikallinen tai valtakunnallinen – me varmistamme, että saat yrityksesi käyttöön juuri sen osaamisen mitä haluat ja tarvitset. Koulutamme vuosittain tuhansia eri alojen osaajia yritysten monipuolisiin tarpeisiin.

Voit valita valmiista ratkaisuista tai suunnitella kanssamme yrityksellesi sopivan kokonaisuuden. Yrityksen on myös mahdollista saada rahoitusta koulutuksen järjestämiseen. Autamme asiakkaitamme koulutuksiin liittyvien rahoitusratkaisuiden järjestämisessä.

Teemme tiivistä yhteistyötä jo lähes 2000 Uudenmaan alueen yrityksen ja organisaation sekä lukuisten yrittäjien kanssa. Asiakkaamme edustavat monipuolisesti eri toimialoja.

 

Rekrytointiapua tarjolla

Kun tarvitset työvoimaa, olemme kumppanisi. Voit tarjota kauttamme tulevaisuuden ammattilaisille työssä oppimispaikkoja tai mikäli tarpeesi on löytää yritykseesi työntekijöitä, autamme mielellämme. Tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden erilaisiin rekrytointitapahtumiin kampuksillamme.

 

Oppisopimuksella eteenpäin!

Oppisopimus on ainutlaatuinen ja joustava tapa ylläpitää osaaminen ajan tasalla yrityksessäsi. Se on myös loistava tapa yrittäjälle polkaista käyntiin liiketoiminnan kehittämishankkeita ja vahvistaa yrittäjyysvalmiuksia. 

 

Yrittäjien tukena

Onko sinulla tarvetta lisätä osaamista somekanavien hyödyntämisestä markkinoinnissa tai haluatko vinkkejä vaativiin asiakaspalvelutilanteisiin, paremman kielitaidon tai kenties vinkkejä oman työkunnon ylläpitämisessä?  Yrittäjälle tarjoamme monipuolisia osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia lyhyt kursseista erikoisammattitutkintoihin saakka.

Espoon keskuksen kampuksellamme toimii vireä yrittäjäyhteisö Luoviva ja kestävänkehityksen myymälä OmniaShop. Yhdessä nämä tarjoavat yrittäjille työ- ja myymälätiloja, tukea ja kehittymismahdollisuuksia eri muodoissa.

Otathan yhteyttä:

Omnian logo

Omnian työelämä- ja yrityspalvelut
p. 09 2319 9890
yrityspalvelut@omnia.fi