Valitse sivu
kirkkonummi

Toiminta-avustukset vanha

Toiminta-avustukset

Kunnan toimielimet voivat myöntää omalla tehtäväalueellaan toimiville järjestöille ja yhteisöille avustusta sääntöjensä sekä myönnettyjen määrärahojensa puitteissa. Avustusten hakuajoista tiedotetaan erikseen. Hakuaikojen ulkopuolella toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti (linkki). Kaikki hakulomakkeet ovat saatavissa tarvittaessa myös paperisina kunnan palvelupisteestä. Paperisen hakemuksen voi palauttaa kunnan palvelupisteeseen tai toimittaa postitse osoitteeseen

Kirkkonummen kunta, kirjaamo

PL 20

02401 Kirkkonummi

Postitse toimitettavan hakemuksen postikuoreen tulee kirjoittaa viite ”kunnanhallituksen järjestöavustukset”.  

Kunnanhallituksen järjestöavustukset

Hakuaika vuonna 2017 päättyi 31.3.2017. 

Terveys- ja sosiaalialan (perusturvapalvelujen toimialan) järjestöavustukset

Hakuaika vuonna 2017 päättyi 31.3.2017. 

Kulttuurijärjestöjen avustukset

Yleisavustusten ennakkojen hakuaika päättyy vuosittain 31.1. ja varsinaisten yleisavustusten hakuaika päättyy vuosittain 31.3. klo 16:00. Vuoden 2017 osalta hakuajat ovat päättyneet.

Kohdeavustusten hakuajat päättyvät vuosittain 31.3. ja 30.9. klo 16:00.  Vuoden 2017 osalta hakuajat ovat päättyneet. 

Toimintasopimusavustusten ennakkojen ja varsinaisten toimintasopimusavustusten hakuajat ovat vuosittain 15.1. klo 16:00 mennessä. Vuoden 2017 osalta hakuajat ovat päättyneet. 

Liikuntajärjestöjen avustukset 

Toiminta-avustusten ennakkojen hakuaika on vuosittain tammikuussa ja varsinaisten toiminta-avustusten hakuaika on maaliskuussa. Vuoden 2017 osalta hakuajat ovat päättyneet.

Kohdeavustuksilla on useita hakuaikoja. Hakulomakkeet ovat saatavilla kunnan internet-sivulta kohdasta liikuntatoimen lomakkeet (linkki). Lomakkeita saa myös palvelupisteestä ja vapaa-aikatoimistosta.

Parhaita urheilijoita, kuntoilijoita, valmentajia tai muita liikuntakasvatustyössä ansioituneita huomioidaan vuosittain hakemusten perusteella. Hakuaika on vuodenvaihteessa. Vuoden 2017 osalta hakuaika on päättynyt.  

Nuorisojärjestöjen avustukset

Toiminta-avustusten ennakkojen hakuaika on vuosittain tammikuussa ja varsinaisten toiminta-avustusten hakuaika maaliskuussa. Vuoden 2017 osalta hakuaika on päättynyt.

Kohdeavustuksille on jatkuva haku. 

Koti- ja kouluyhdistyksille myönnettävä avustus

Avustusta voidaan myöntää rekisteröidylle koti- ja kouluyhdistykselle. Mikäli yhdistys edustaa useamman koulun huoltajia, on siitä oltava maininta yhdistyksen säännöissä. Tällöin avustus myönnetään kouluittain. Koti- ja kouluyhdistykset voivat hakea avustusta erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Lisätietoja: opetustoimenjohtaja Leila Kurki, puh. 050 337 0479 ja e-mail: etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi 

Talkooavustukset

Talkooavustusta voidaan myöntää kunnassa toimivat asukasyhdistykset, kalastuskunnat, nuorisoseurat ym. Avustus on tarkoitettu liikuntapaikkojen, puistojen, leikkipaikkojen ja istutusten rakentamiseen, järvien kunnostamiseen jne. Talkooavustukset myöntää palvelutuotannon jaosto, ja avustusten hakuaika on vuosittain alkuvuodesta. Vuoden 2017 osalta hakuaika on päättynyt. 

Muut avustukset

Muita kunnan myöntämiä avustuksia ovat

  • taiteilija-apuraha
  • von Wahlbergin rahaston opintoavustukset
  • avustukset VPK-rakennusten kunnostamiseen
  • tiehoitokuntien avustukset
  • vesien- ja ympäristönsuojeluhankkeiden avustukset 
  • yksityistieavustukset
  • asuntojen korjaus- ja energia-avustukset