Valitse sivu
kirkkonummi

Varhaiskasvatus poikkeusolojen aikana

Varhaiskasvatus ja esiopetus

Hallituksen päätökseen perustuen varhaiskasvatusta koskevia väliaikaisia rajoituksia ei enää jatketa varhaiskasvatuksessa. Varhaiskasvatusta koskeva vahva suositus kotona hoitamisesta ei ole enää voimassa 14.5 alkaen. Esiopetusta järjestetään myös normaalisti.

Lapsen ollessa poissa esiopetuksesta, tulee alle kahden viikon poissaolosta ilmoittaa esiopettajalle ja yli kahden viikon poissaolosta vapautusta haetaan kirjallisesti päiväkodin johtajalta.

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen järjestämiseksi huoltajien tulee ilmoittaa hoitovaraukset ja päivittäiset hoitoajat kaksi viikkoa etukäteen Päikyssä.

Osa pienimmistä päiväkodeista (Ravals, Gesterby, Junailija, Liinaharja ja Lapinkylä) on edelleen suljettu lasten vähäisen määrän vuoksi ja tällä hetkellä voimassa olevat järjestelyt jatkuvat toistaiseksi. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan.


Asukaspuistot ja kerhot ovat suljettu

Asukaspuistot Kannonkolo, Veikonvintti ja Piennarpiha ovat edelleen suljettu. Varhaiskasvatuksen kerhot Köpaksen, Sepänkannaksen ja Koskentorin päiväkodeissa sekä Prästgårdbackens daghemissa ovat myös suljettu.


Varhaiskasvatuksen maksut

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan 15.4 tekemän päätöksen mukaisesti, että varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja ei peritä lapsen poissaolopäiviltä poikkeusolojen aikana ajalla 18.3-13.5.2020.

Kerhotoiminnasta, joka on ollut suljettuna 18.3.2020 alkaen, ei peritä maksuja huhti- ja toukokuussa.

Varhaiskasvatuksessa noudatetaan normaalisti voimassa olevia asiakasmaksuperiaatteita 14.5.2020 alkaen.

Sivua päivitetty 12.5.2020