Valitse sivu
Etusivu / Vapaa-aika / Vapaa-aika ja harrastukset / Kulttuuri / Kirkkonummi-päivät
kirkkonummi

Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivien tavoitteena on tutustua yhdessä Kirkkonummen tapahtumiin ja palvelutarjontaan, luontoon ja maisemiin.

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua ja jokainen osajärjestäjä vastaa oman tapahtumansa järjestelyistä, sisällöstä ja omasta viestinnästään.

Yhteiset suunnittelukokoukset pidetään sähköisesti TEAMS-kokousjärjestelmässä. Kokouksissa saadaan neuvoja omien tapahtumien järjestämiseen ja tapahtumakalenterin käyttöön sekä sovitetaan yhteen eri toimintojen tarpeita ja verkostoidutaan toimijoiden kesken.

Kiitokset kaikille vuoden 2023 Kirkkonummi-päivien tapahtumia järjestäneille tahoille ja Kirkkonummi-päiville osallistuneille, tavataan taas vuonna 2024!

– –

Ohjeita tapahtumien järjestäjille

Kirkkonummi-päivien valmistelu on hyvä syy aktivoida Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteri myös oman yhteisön käyttöön. Kunnan tapahtumakalenterin osoite https://tapahtumat.kirkkonummi.fi. Sieltä löytyy myös tapahtumakalenterin käyttöohje. Uuden käyttäjän on luotava ensin ilmainen käyttäjätunnus. Pääkäyttäjä hyväksyy käyttäjätunnuksen, se vie hieman aikaa. Voit muokata oman organisaatiosi tietoja myöhemmin sekä antaa kollegoillesi oikeudet julkaista tapahtumia puolestasi sekä muokata profiilin nimissä järjestettyjä tapahtumia. Kun käyttäjätunnus on voimassa, voit luoda tapahtumia ja valita niille haluamasi kategoriat. Voit myös ajastaa tapahtumasi julkaisun.

Jokainen tapahtumajärjestäjä huolehtii itse oman tapahtumapisteensä aluevarauksesta, luvista ja suunnitelmista ja suunnittelee oman viestintänsä. Ohjeet pelastussuunnitelmien laatimiseen löytyvät Pelastustoimen sivustolta https://pelastustoimi.fi/lansi-uusimaa/ohjeet-ja-lomakkeet/Yleisotapahtumat

Oman tilaisuuden luonteesta ja koosta riippuu, tarvitaanko myös huvi-ilmoitukset poliisille ja järjestyksenvalvojat ym. Neuvot tähän löytyvät poliisin sivustoilta  https://poliisi.fi/yleisotilaisuudet. Musiikin esittämiseen liittyvistä luvista saa tietoa Teostolta https://www.teosto.fi/musiikin-kayttoluvat/hanki-lupa/tapahtumalupa/.

Kaikki ohjelmat Kirkkonummen tapahtumakalenteriin

Kirkkonummi-päivien valmistelu on hyvä syy aktivoida Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteri myös oman yhteisön käyttöön. Kunnan tapahtumakalenterin osoite  on https://tapahtumat.kirkkonummi.fi.

Sieltä löytyy myös tapahtumakalenterin käyttöohje. Uuden käyttäjän on luotava ensin ilmainen käyttäjätunnus. Pääkäyttäjä hyväksyy käyttäjätunnuksen, se vie hieman aikaa. Voit muokata oman organisaatiosi tietoja myöhemmin sekä antaa kollegoillesi oikeudet julkaista tapahtumia puolestasi sekä muokata profiilin nimissä järjestettyjä tapahtumia. Kun käyttäjätunnus on voimassa, voit luoda tapahtumia ja valita niille haluamasi kategoriat. Voit myös ajastaa tapahtumasi julkaisun.

– –

Lue tästä: Kirkkonummi-päivät vuosikymmenestä toiseen – Kyrkslättsdagarna genom decennierna

– –

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Yhteystiedot:

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut
Kulttuurisihteeri
Antti Airaksinen
antti.airaksinen@kirkkonummi.fi

TAPAHTUMAKALENTERI

Tapahtumakalenterin käyttöohje