Valitse sivu

Syyslomaviikon torstaina 19.10. uimahallissa on odotettu Aquamania-tapahtuma, joka on suunniteltu erityisesti lapsille ja perheille. Tapahtuma alkaa klo 17.00 ja päättyy klo 20.30.

Aquamaniassa on luvassa musiikkia ja jännittävää aarteenmetsästystä, josta voi voittaa makeita palkintoja. Altaistamme löytyy vedenalaisia trampoliineja, kelluvia patjoja ja paljon muuta hauskaa puuhaa. Pääset hyppimään hyppytornipaikoista ja roikkumaan suositussa liaaniköydessä. Allastiloissa on himmennetty valaistus ja allasvalot ovat päällä luomassa tunnelmaa. Yläkerran painisalissa voit kokeilla sumopainia ja ottaa leikkitatuoinnin. Voit osallistua yläkerran toimintaan ennen uintia tai sen jälkeen. Ja mikä parasta, henkilökuntamme on pukeutunut tapahtumassa erilaisiin hauskoihin hahmoihin!

Aquamania-tapahtuman lisäksi lauantaina 21.10. ja sunnuntaina 22.10. klo 16.00–17.30 pääset nauttimaan tunnelmauinnista uimahallissamme. Tunnelmauinnin aikana valaistus on himmennetty, ikkunalaidoilla palaa led-tuikkuja, ja allasalueella soi rentouttava musiikki. Tämä on loistava tilaisuus rentoutua ja nauttia uimisesta ainutlaatuisessa ympäristössä.

Huomioithan, että ison altaan toimintaan osallistuaksesi vaaditaan 25 metrin uimataito, ja uintiaika on 1,5 tuntia.

Tämä kaikki vain uimahallin sisäänpääsymaksulla! Lämpimästi tervetuloa osallistumaan uimahallimme syysloman tapahtumiin!