Valitse sivu

Fyyricon-pelitapahtuma kirjastotalo Fyyrissä 11.2.

Fyyricon-pelitapahtuma kutsuu pelaamaan, tapaamaan muita pelaamisesta kiinnostuneita ja löytämään uutta peliseuraa. Ensimmäistä kertaa järjestettävää teemapäivää vietetään Kirkkonummen kirjastotalo Fyyrissä lauantaina 11.2. kello 10.30–14.30.  

Kirjailija ja pelisuunnittelija Mike Pohjola johtaa Myrskyn sankarit -roolipelin Peukaloisprinssi -seikkailua klo 10.30 alkaen. Mukaan pelaamaan mahtuu enintään kahdeksan pelaajaa. Peli sopii kaikenikäisille. Voit ilmoittautua pelaajaksi sähköpostitse: mediakirjasto@kirkkonummi.fi.   

Päivän aikana on vapaasti pelattavissa erilaisia kirjaston valikoimista löytyviä lauta- ja roolipelejä. Voit tuoda myös omia pelejä mukanasi.

Nopat ja Taktiikka ry sekä Blood Bowl Finland ovat paikalla esittelemässä toimintaansa ja miniatyyripelaamista. Nopat ja Taktiikka ry:n tavoitteena on yhdistää eri pelien ja pelaamisen harrastajia sekä tarjota puitteita pelaamiselle. Blood Bowl Finland osallistuu Fyyriconiin kahden pelikentän voimin, joista toisessa yleisöllä on mahdollisuus kokeilla peliä.   

Tapahtuman järjestää Kirkkonummen kirjasto- ja kulttuuripalvelut.