Valitse sivu

Syksyn aikana Gesterbyn koulukeskuksen alueella on toteutettu esirakentamista ja valmistelevia rakennustöitä. Koululaisten joululoman jälkeen aloitetaan varsinaiset rakennustyöt ja työmaa-alue laajenee suurelle osalle tonttia.

Joululoman aikana työmaa-alue aidataan ja pihalla tehdään lumitöitä. Vuoden vaihteen jälkeen työmaalle tuodaan isoja purkukoneita ja Winellska skolanin vanhojen rakennusten purku alkaa. Purkutöistä aiheutuu jonkin verran melua ja työmaaliikenne alueella vilkastuu purkutöiden alettua. 

Koulun alkaessa loman jälkeen 9.1.2023 siirtyvät Winellska skolanin yläkoulun ja Gesterbyn kielikylvyn ylläkoulun oppilaat väistötiloihin keskustaan. Tontille jäävät Winellskan alakoulu, Gesterbyn alakoulu ja Papinmäen koulu.

Työmaa-alueen läpi ei enää pääse kulkemaan ja työmaajärjestelyt aiheuttavat muutoksia totuttuihin kulkureitteihin. Oppilaiden turvallisuuteen kiinnitetään kuitenkin erityistä huomiota.

Tutustu karttaan työmaajärjestelyistä ja kulkureiteistä. 

Perheet voivat tutustua kulkureitteihin ja käydä harjoittelemassa uusia kävelyreittejä joululoman aikana, varsinkin pienempien oppilaiden kanssa.