Valitse sivu

HarrastusSankarit -tapahtuma pidettiin torstaina 17.2.2022 Bobäcks skolan oppilaille. Meidän paikalliset toimijat, jalkapalloseura FC Kirkkonummi ja jääkiekkoseura HCK Salamat, sekä kunnan vapaa-aikapalvelut loivat lapsille mahdollisuuden tutustua eri harrastuksiin. Jalkapallon pienpelissä jalat kävivät vikkelästi ja suuren suosion saavutti myös jääkiekon laukaisututka. Hikisenä ja iloisena Bobäcks skolanin oppilaat kiittivät kovasti HarrastusSankarit -toimijoita. Hiihtoloman jälkeen HarrastusSankarit -tapahtumat jatkuvat taas!

 

Maksuttomien harrastusryhmien ilmoittautumiset käynnissä

Maksuttomat lasten ja nuorten harrastusryhmät ovat alkaneet. Tarjolla mm. kädentaitoja, metallinetsintäkerhoa, kuntosalitoimintaa, krav magaa, musiikkia, ympäristökoulua ja liikuntaryhmiä. Ryhmät ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/myhobby-ja-talent-harrastusryhmat.  

HarrastusSankarit -toiminta ja maksuttomat harrastusryhmät ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Katso lisää harrastustoiminnasta osoitteesta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika

 

Kuvassa Bobäcks skolan oppilas keskittyy tähtäämään kiekkoa maaliin.

Lisätiedot

Harrastuskoordinaattori Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi tai p. 0400-752294

Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut

Jalkapalloseura FC Kirkkonummi ry: www.fckirkkonummi.net

Jääkiekkoseura HCK Salamat ry: www.salamat.fi