Valitse sivu

HarrastusSankarit vieraili Papinmäen koululla 31.3. ja liikuttivat aurinkoisessa säässä reippaita 1.-8. -luokkalaisia. Paikalla olivat paikalliset toimijat, FC Kirkkonummi ja jääkiekkoseura HCK Salamat, sekä kunnan vapaa-aikapalvelut. Jalkapallopeli sekä jääkiekon laukaisuharjoitus olivat oppilailla erittäin hyvin hallussa. Myös vapaa-aikapalveluiden pitämä jousiammuntapiste oli oppilaiden mieleen. Torstaina 7.4. oli Kantvikin koulun vuoro osallistua HarrastusSankarit -tapahtumaan. Tällä kertaa oli 1.-2. -luokkalaisten vuoro tutustua eri harrastuksiin. Oppilaitten menoa ei haitannut lumisateinen kevätkeli, vaan energiaa ja vauhtia riitti! FC Kirkkonummi, HCK Salamat, salibandyseura Kirkkonummi Rangers sekä vapaa-aikapalvelut, iloitsivat jälleen onnistuneesta tapahtumasta yhdessä Kantvikin koulun oppilaitten kanssa. 

Maksuttomien harrastusryhmien ilmoittautumiset käynnissä

Maksuttomat lasten ja nuorten harrastusryhmät ovat alkaneet. Tarjolla mm. kädentaitoja, metallinetsintäkerhoa, kuntosalitoimintaa, krav magaa, musiikkia, ympäristökoulua ja liikuntaryhmiä. Harrastusryhmissä on jo ilmoittautumiset käynnissä. Ryhmät ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/myhobby-ja-talent-harrastusryhmat.  

HarrastusSankarit -toiminta ja maksuttomat harrastusryhmät ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Katso lisää harrastustoiminnasta osoitteesta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika

Lapsille ja nuorille kesätoimintaa Kirkkonummella 2022

Lasten ja nuorten kesässä on tänä vuonna tarjolla paljon erilaisia leirejä ja kerhoja. Toimintaa järjestetään mm. erilaisten puuhaleirien, musiikin, liikunnan, taiteen, teatterin, ja luonnon parissa keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa. Kesätoiminnan järjestäjinä ovat Kirkkonummella toimivat yhdistykset ja järjestöt sekä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut.

Lue kesätoiminnan tarjonta Lasten ja nuorten kesä Kirkkonummella 2022 -esitteestä osoitteessa: www.kirkkonummi.fi/loma-aikojen-toiminta

 

Kuvassa harrastuskoordinaattori sekä kunnan oma harrastuspaku

Lisätiedot

Harrastuskoordinaattori Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi tai p. 0400-752294

Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut

Jalkapalloseura FC Kirkkonummi ry: www.fckirkkonummi.net

Salibandyseura Kirkkonummi Rangers ry: www.kirkkonummirangers.fi

Jääkiekkoseura HCK Salamat ry: www.salamat.fi