Valitse sivu

HarrastusSankareiden kevätkiertue on jo puolessa välissä. Parin kuukauden aikana Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä paikalliset toimijat ovat olleet Laajakallion, Masalan, Gesterbyn, Papinmäen, Kartanonrannan, Kantvikin ja Vuorenmäen kouluilla. Mukana ovat olleet jalkapalloseura FC Kirkkonummi, jääkiekkoseura HCK Salamat, salibandyseura Kirkkonummi Rangers, urheiluseura Kyrkslätt Idrottsförening, jalkapalloseura FC Wild sekä monilajiseura Veikkolan Veikot esittämässä eri harrastusmahdollisuuksia alakoulun oppilaille. Koulut ovat ottaneet meidät innokkaasti vastaan ja oppilaat ovat reippaasti tutustuneet jokaiseen lajiin. Aurinkoisin ja energisin mielin HarrastusSankarit kiertävät myös loppukevään koulut!

Lisätietoja HarrastusSankareista: https://www.kirkkonummi.fi/koulu-ja-yhdistysyhteistyo

 

Maksuttomat lasten ja nuorten harrastusryhmät ovat käynnissä

Lasten ja nuorten kevään maksuttomat harrastusryhmät ovat alkaneet vauhdilla. Kirkkonummen kunta tarjoaa lapsille ja nuorille tällä hetkellä 51 maksutonta harrastusryhmää. Tarjolla on muun muassa kädentaitoja, Harry Potter -kerhoja, kuntosalitoimintaa, musiikkia, luontokerhoja ja liikuntaryhmiä. Kaikki harrastusryhmät ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/myhobby-ja-talent-harrastusryhmat.  

HarrastusSankarit -toiminta ja maksuttomat harrastusryhmät ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Kirkkonummen kunta on saanut valtionavustusta harrastusryhmien toteuttamiseen Etelä-Suomen aluehallintovirastosta. Lisätietoa harrastustoiminnasta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika tai sähköpostitse harrastustoiminta@kirkkonummi.fi

 

Lisätiedot

Harrastuskoordinaattori Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi tai p. 0400-752294

Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut

Jalkapalloseura FC Kirkkonummi ry: www.fckirkkonummi.net

Salibandyseura Kirkkonummi Rangers ry: www.kirkkonummirangers.fi

Jääkiekkoseura HCK Salamat ry: www.salamat.fi

Urheiluseura Kyrkslätt Idrottsförening: www.kyif.fi

Jalkapalloseura FC Wild: www.fcwild.fi

Monilajiseura Veikkolan Veikot: www.veve.net