Valitse sivu

Hiihtolatujen käyttöönottotyöt ovat jatkuneet, ja latuja tehdään käytettävissä olevien sääolosuhteiden ja resurssien mukaisesti. Katso ajankohtaiset latutiedot ulkoliikunta.fi -palvelusta. Katso myös sivumme Usein kysyttyä laduista ja luistelukentistä.

Hiihtoladut talvisin hiihtäjien käytössä

Muistutamme, että kunnostettavat sekä käytössä olevat hiihtoladut on varattu talvisin vain hiihtäjien käyttöön. Hiihtokausi on lyhyt ja toivomme, että kävelijät löytävät uusia reittejä kävelylenkeilleen ja sopu liikuntapaikoilla säilyy. Huomioittehan myös järjestyslain §14, jonka mukaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymiseksi koiran omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle.

Pyydämmekin kaikkia ulkoilijoita muistamaan kanssakulkijat ja liikkujat sekä huomioimaan yleisen turvallisuuden, aivan samalla tavalla kuin liikenteessä. Vanhempia toivotaan muistuttavan lapsia lumileikkien turvallisuudesta ja niiden paikoista. Hiihtoladuilla tai hiihtoladuille pulkkailu on kiellettyä.

Talvisin yhteistyöterveisin,

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut, nuorisojaliikunta(a)kirkkonummi.fi ja yhdyskuntatekniikan kunnossapitopalvelut kunnossapito(a)kirkkonummi.fi