Valitse sivu

Hyvinvointiavustus on tarkoitettu hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa järjestävien yhdistysten vakiintuneen perustoiminnan tukemiseen. Haku hyvinvointiavustukseen sekä kunnanhallituksen järjestöavustuksiin päättyy 26.4.2024 klo 15.

Avustusta myönnetään kirkkonummelaisille rekisteröidyille yhdistyksille ja järjestöille, jotka ovat aloittaneet toimintansa vähintään edellisenä kalenterivuonna. Lisäksi avustettavan toiminnan tulee tukea Kirkkonummen kuntastrategiaa. Avustusta voidaan myöntää yhdistyksille, jotka eivät saa avustusta kunnan muilta toimielimiltä tai Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelta.

Hyvinvointiavustusta jaetaan 10 000–20 000 euroa riippuen hakemusten määrästä. Yhdistyksille, joiden kotipaikka on muualla kuin Kirkkonummella, voidaan myöntää avustus, mikäli yhdistyksellä on kirkkonummelaisia jäseniä ja yhdistys on osoittanut tekevänsä järjestötyötä kirkkonummelaisten hyväksi. Avustus jaetaan tällöin kirkkonummelaisten jäsenten määrän suhteessa.

Lisätietoja hyvinvointiavustuksesta ja hakuohjeet löytyvät täältä: https://kirkkonummi.fi/hyvinvointiavustukset/

Kunnanhallituksen järjestöavustus

Kunnanhallituksen järjestöavustusta myönnetään ensisijaisesti kylä- ja asukasyhdistyksille sekä toissijaisesti muille Kirkkonummella toimiville harrastus- ja muille yhdistyksille, jotka eivät saa avustusta kunnan muilta toimielimiltä. 

Lisätietoja kunnanhallituksen järjestöavustuksesta ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä: https://kirkkonummi.fi/kunnanhallituksen-jarjestoavustukset/