Valitse sivu

Ikiliikkuja -toiminta on suunnattu senioreille, mutta tapahtumat ovat avoimia kaikille. Toiminnan tarkoituksena on lisätä ja kehittää aktiivisen arjen palveluita sekä tukea aktiivista elämäntapaa. Toiminta on maksutonta eikä vaadi ilmoittautumista.

Huhtikuun Kulttuurikeskiviikolla tutustuttiin Kirkkonummen Kuvataidekoulun ja Käsityökoulun yhteiseen Kevätnäyttelyyn Fyyrin Porkkala-salissa 24.4.2024. Näyttely Viivana! juhlistaa Kuvataidekoulun 40-vuotisjuhlavuotta ja teokset kunnioittavat koulun oppilaita sekä rakennusta tärkeänä osana sen taivalta. Kulttuurikeskiviikkona pidettiin opastettuja kierroksia näyttelyyn, joissa käytiin kiinnostavia keskusteluja kuvataiteesta sekä ajan kulumisesta. Opastuksessa pohdittiin muun muassa viivan roolia kuvissa sekä miten tila vaikuttaa taideteoksiin ja toisin päin. Näyttelyn oppaana toimi kulttuurituottaja Elsi Haaparinne. 

Ensi kerralla Kulttuurikeskiviikko järjestetään 15.5. Masalan (klo 10.15) ja Veikkolan (klo 13.00) lähikirjastoissa. Toukokuun Kulttuurikeskiviikolla tutustutaan aforismeihin ja lähikirjastoissa järjestetään aforismityöpaja. Pajan ohjaavat Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtaja Minka Heino sekä kirjastovirkailija Maija-Liisa Nyman, jolta tänä keväänä ilmestyy aforismikokoelma Metsässä.

Katso myös muut tulevat Kulttuurikeskiviikot täältä

Vapaa-aikapalveluiden tarjoamia mahdollisuuksia Ikiliikkujille ensi viikolla:

Ma 29.4. klo 10.30-11.30 Senioripaku Veikkola

Lue lisää

Ma 29.4. klo 12.30-13.30 Senioripaku Masala

Lue lisää

Ti 30.4. klo 14.00-16.00 Digiopastusta senioreille

Lue lisää

Pe 3.5. klo 9.00-11.00 Perjantaipölinät

Lue lisää

Pe 3.5. klo 11.00-12.00 Senioripaku Keskusta

Lue lisää

Tervetuloa mukaan!

Tutustu täällä laajemmin vapaa-aikapalveluiden tarjontaan senioreille

Lue lisää Kirkkonummella olevista tapahtumista