Valitse sivu

Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille lukuvuodelle 2023–2024 alkaa torstaina 1.6. klo 11.

Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen. Kurssitarjonta on jo nähtävissä!
Lisätietoa ilmoittautumisesta löytyy kansalaisopiston verkkosivulta.

Voit ilmoittautua myös puhelimitse, puhelinnumerot löytyvät verkkosivulta. Lisäksi tarjoamme uutuutena ilmoittautumismahdollisuutta kasvokkain kirjastotalo Fyyrissä 1.6. klo 11–14, Veikkolan kirjastossa 1.6. klo 14–16 ja Masalan kirjastossa 2.6. klo 10–12.

Tarjoamme tänäkin lukuvuonna satoja mielekkäitä ja mukavia kursseja. Tervetuloa mukaan!

Painettu Opinto-opas ilmestyy heinäkuun alkupuolella ja jaetaan ilmaisjakelulehtien yhteydessä kirkkonummelaisille talouksille elokuun ensimmäisellä viikolla. Opinto-opas löytyy heinäkuun aikana myös Kirkkonummen kirjastoista sekä Luckanilta.

Kirkkonummen kansalaisopisto on kaikille avoin kaksikielinen opisto, joka järjestää opetusta yli 40 opetuspisteessä Kirkkonummella ja Siuntiossa. Kansalaisopistossa järjestetään kielten, taiteiden, kädentaitojen, yhteiskunnallisten aineiden, tieto- ja viestintäteknologian, terveyden ja hyvinvoinnin sekä liikunnan ja tanssin opetusta. Lisäksi opistossa voi suorittaa avoimen yliopiston opintokokonaisuuksia sekä osallistua taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen lasten käsityökoulussa.