Valitse sivu

Jos sinulla on infektio-oireita ja tarvitset hoidon tarpeen arviota, on tärkeää, että soitat terveyskeskukseen, jolloin hoitaja haastattelee sinut ja antaa lisäohjeita.

Kirkkonummen terveyskeskuksessa hoitajan tai lääkärin arviota tarvitsevat hengitystie- tai suolioireiset infektiopotilaat ohjataan erillisen ohjeen mukaan terveysasemille.

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi yli 12-vuotiaille potilaille ja heidän saattajilleen suositellaan vahvasti kertakäyttöistä suu-nenäsuojusta (kirurginen suu- ja nenäsuojus tai venttiilitön FFP-hengityksensuojain) terveysaseman kaikissa tiloissa ja myös muissa sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä. Toivomme, että sinulla on maski kasvoillasi jo yksikköön tullessasi.

Soita aina etukäteen

On aina tärkeää edeltävästi soittaa terveysasemalle numeroon 09 2968 3401 saadakseen ohjeita. Puhelin on ajoittain ruuhkautunut, mutta jää odottamaan takaisinsoittoa. Jos oireidesi vuoksi et voi odottaa seuraavaan arkipäivään, arkisin klo 15.30 eteenpäin ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä ohjeita saa Päivystysavun numerosta 116117.