Valitse sivu

Kirkkonummen kirjasto palvelee läpi kesän, tosin kesä tuo hieman muutoksia kirjaston laina-aikoihin ja aukioloihin. Kuuden viikon pidennetty kesälaina-aika on käytössä 29.5.–6.8. Kesälaina-aika koskee kaikkea muuta aineistoa paitsi lehtiä sekä tänä vuonna hankittuja kirjoja ja elokuvia.

Pääkirjastossa kirjastotalo Fyyrissä on voimassa kesäaukioloajat 19.6.–6.8. Pääkirjasto on auki maanantaista torstaihin klo 9–18 ja perjantaisin sekä lauantaisin klo 9–15.

Masalan kirjasto palvelee kesän ajan normaalein aukioloin eli henkilökunta on paikalla maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 15–20 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–15. Masalan kirjastossa voi asioida koko kesän myös omatoimisesti. Omatoimiajat ovat aina samat riippumatta siitä, onko pyhäpäivä vai ei: omatoimisesti kirjasto on auki sunnuntaista torstaihin kello 7–21 sekä perjantaisin ja lauantaisin kello 7–18. Omatoimikirjaston käyttäjiksi rekisteröityneet asiakkaat pääsevät sisään omatoimiaikaan kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Käyttäjäksi voi rekisteröityä kaikissa kirjaston toimipisteissä.

Veikkolan kirjasto on kesällä auki maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 14–19 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–15. Kesälauantaisin elokuun loppuun saakka Veikkolan kirjasto on suljettu.

Kirjastoauto Ella on kesätauolla 19.6.–13.8.

Aurinkoista kirjakesää!