Valitse sivu

Kirkkonummen kunnan nuorten kesätyöpaikat ja kesätyösetelit haettavissa
 

Nuorten kesätyöpaikat

Tänä vuonna kunnan kesätyöpaikkoja on tarjolla yhteensä 80 nuorelle, jotka ovat täyttäneet 15 vuotta tai täyttävät 15 vuotta palvelusuhteen alkamiseen mennessä. Nuori, hae kesätyöpaikkaa kuntarekry -palvelun kautta ajalla 1.3.-15.3.2023. Täytä hakemus huolellisesti ja kerro millä alueella haluat työskennellä. Voit kertoa myös toiveesi kesätyötehtävien suhteen.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla eri puolella kuntaa mm. päiväkodeissa, kirjastoissa, lasten ja nuorten kesäkerhoissa ja leireillä, puhtauspalveluissa sekä kunnossapidon eri työskentelypisteissä. Kunkin kesätyöjakson pituus on yksi (1) kuukausi. Kesätyöstä maksettava palkka on 855 euroa täydeltä kalenterikuukaudelta.  Eri työtehtävissä voi olla ikään liittyviä työturvallisuuteen perustuvia vaatimuksia, joten osa kesätyöpaikoista voidaan osoittaa vain 16 vuotta täyttäneille.

Hae kesätyöpaikkaa

Kesätyösetelit 

Kirkkonummelaiset 15–17-vuotiaat nuoret voivat hakea kesätyöseteliä ajalla 1.-15.3.2023. Seteliä haetaan kunnan verkkosivuilta, kun hakijat ovat ensin sopineet yrityksen kanssa kesätyöpaikasta. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. 

Kesätyösetelejä jaetaan 151 kpl ja arvoltaan kesätyöseteli on 300 euroa. Kesätyösetelin kriteerinä on, että nuoren työsuhteen tulee toteutua ajalla 1.6.-15.8.2023 ja työsuhteen on kestettävä vähintään kaksi viikkoa (10 työpäivää, 50 työtuntia).  Tarkemmat tiedot haettavista kesätyöseteleistä ja hakumenettelystä Ohjaamo Kirkkonummen internetsivuilla. www.kirkkonummi.fi/kesatyoseteli

Korkeakouluharjoittelijat

Tänä vuonna kunnassa on tarjolla kesäharjoittelupaikkoja kuudelle (6) yliopistossa tai korkeakoulussa opiskelevalle nuorelle. Harjoittelujakson pituus on kaksi (2) kuukautta. Harjoittelusta maksettava korvaus on 1 678,26 euroa täydeltä kalenterikuukaudelta. Hakeminen kuntarekry.fi:n kautta ajalla 1.3.-1.4.2023

Hae korkeakouluharjoittelupaikkaa

Lisätiedot nuorten kesätyöllistämisestä

ohjaamo(at)kirkkonummi.fi
Ohjaamopalveluiden vastuuhenkilö, etsivä nuorisotyöntekijä Eija Rajavaara 040 832 1906
nuoriso- ja liikuntapalvelut/Ohjaamopalvelut