Valitse sivu

Kirkkonummen toimitilapalvelujen lautakunta käsitteli torstain 16.5. kokouksessaan Nissnikun yläkoulun väistötilojen toteutuksesta Nissniku-talon rakennushankkeen aikana. Lautakunnan kokouksessa päätettiin äänestyksen jälkeen, että Nissnikun koulun yläkoulun väistötilat toteutetaan Masalassa.  

Toimitilapalvelulautakunta päätti käynnistää Nissnikun yläkoulun väistötilaratkaisun suunnittelun ja hankinnan siten, että yläkoulun erikoisvarustelutilojen ja ruokalan väistötilat toteutetaan Masalan kirjaston ja terveysaseman kortteliin sijoitettavassa siirtokelpoisessa väistötilassa ja muut yläkoulun väistötilat ovat Nissniku-talon tontilla jo olevassa väistörakennuksessa. Päätös oli Suomenkielisen kasvatus- ja koulutuslautakunnan 15.5. pidetyn kokouksen päätetyn esityksen mukainen. 
 
Nissniku-talon rakennustyöt on tarkoitus aloittaa vuoden 2025 lopussa ja rakennus on suunniteltu valmistuvan vuonna 2028. 

Köpaksen tontti Masalassa varataan varhaiskasvatuksen käyttöön.  

Lisämääräraha Nissniku-talon teleskooppikatsomoa varten 

Toimitilapalvelujen lautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että kunnan talousarviossa hyväksyttyä Nissniku-talon rakennushankkeen kokonaiskustannusta korotetaan 220 000 eurolla, jolloin hankkeen kokonaiskustannus on 37 070 000 euroa.  Lisärahoitusta haetaan teleskooppikatsomoa varten. Lisäksi lautakunta päätti evästää, että katsomo on suunniteltava siten että se avattuna voidaan pelata ja harrastaa mahdollisimman monia eri lajeja, muun muassa tanssia, koripalloa ja lentopalloa. 

 
Lisätietoja: 

Lautakunnan puheenjohtaja Noora Piili 
Esittelijä, yhdyskuntatekniikan johtaja, Anna-Kaisa Kauppinen  

Kokouksen pöytäkirja 

Toimitilapalvelujen lautakunta