Valitse sivu

Kirkkonummi-päiviä vietetään 26.-28.8.2022 – valmistelu loppusuoralla

Elokuu on alkanut ja Kirkkonummi-päivien valmistelut ovat loppusuoralla. Tänä vuonna teemana on ”Viihtyisästi Kirkkonummella – Trivsamt i Kyrkslätt”. Tällä teemalla halutaan kannustaa järjestämään toimintaa, joissa eri ikäryhmiä kutsutaan hyväntahtoiseen yhdessäoloon, rentoon retkeilyyn ja tunnelmallisiin tapahtumiin.

Valmistelujen loppusuora, viimeinen suunnittelukokous 4.8. 17:00

Kirkkonummi-päivien viimeisessä suunnittelukokouksessa torstaina 4.8.2022 klo 17 on kokouksen aiheena ohjelmien viimeistely. TEAMS-kokoukseen voi liittyä tällä linkillä https://bit.ly/3Qa4qSD. Kirkkonummen sanomat julkaisee Kirkkonummi-päivien teemanumeron viikkoa ennen tapahtumaa 21.8.2022. 

Kirkkonummi-päivien sivustolta https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummi-paivat  löytyy lisää ohjeita tapahtumien järjestäjille.

Vielä ehtii mukaan myös järjestötorille. Aikaisempien vuosien tapaan Combo ry vastaa Kirkkonummen keskustassa lauantaina 27.8.2022 pidettävän järjestötorin toteutuksesta. Torille on jälleen suunnitteilla päälava bändeineen ja toimintaesittelyineen. Käytössä on ylätori, alatori ja Kirkkotallintien pysäköintialue. Sivustolta http://toritapahtumat.fi/ voi varata toripaikkoja järjestöille ja muille toimijoille. Järjestötorin osallistumismaksu on 50 €/ yhdistys.

Toivomme, että kaikki järjestäjät ilmoittavat omat toimintansa suoraan kunnan tapahtumakalenteriin Kirkkonummi-päivien kategoriaan https://tapahtumat.kirkkonummi.fi.

Meriretkiä, järjestötori, tivoli ja konsertteja Kirkkonummi-päivillä

Kirkkonummi-päivien tapahtumatarjonnan etenemistä voit seurata kunnan tapahtumakalenterista Kirkkonummi-päivien kategoriasta  https://tapahtumat.kirkkonummi.fi/fi-FI/topic/620e55df6e935013ce9d229b. Eri järjestäjät esitellevät siellä tapahtumiaan ja toimintaansa.

Tivoli Sariola on jälleen tulossa Kirkkonummella koko viikonlopuksi. Perjantaina voi käydä tutustumassa Kirkkonummen paloasemaan tai lähteä illalla Oopperayhdistyksen konserttiin. Lauantaina 27.8. on Kirkkonummen keskustassa järjestötorin ohella Fyyrin edustalla myös kirjaston organisoimaa toimintaa ja Kirkkonummen kirkossa on avoimet ovat lauantaina.

Tänä vuonna myös matkailutoimijat ovat lähteneet mukaan ja vesibussin kyydissä voi päästä tutustumaan Pentalan museosaareen ja Porkkalan saaristoon, retken aikana näet myös Rönnskärin majakkasaaren. Seudun historiaan voi tutustua Ragvaldsin ja Alisgårdenin museoissa sekä Arkivalian paikallishistoriallisessa arkistossa, jossa on avoimet ovat lauantaina 27.8.

Musiikkia on luvassa ainakin Porkkalan Marinassa, jossa voi viettää Venetsialaisia suomalaisen iskelmätaivaan kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan Eino Grönin seurassa tai Alvi´s Dixie Stompersin svengaavaa dixieland-, blues- ja gospelmusiikkia kuunnellen.