Valitse sivu

Kulttuurikeskiviikko on Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalveluiden tuottama maksuton kulttuuritapahtuma. Kulttuurikeskiviikkoja järjestetään suunnilleen kerran kuukaudessa eri puolilla Kirkkonummea tuoden erilaisia kulttuuriteemoja koettavaksi ja nähtäväksi. Tapahtumat koordinoi kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

”Tapamme tuottaa tapahtumia kunnan vapaa-aikapalveluissa on, että yhdessä järjestämme ja teemme tapahtumia. On ollut ilahduttavaa nähdä, miten vapaa-aikapalvelujen yksiköt ovat lähteneet suunnittelemaan uutta kulttuuritapahtumakonseptia ja hienoja tapahtumia onkin tulossa!” Kuvailee kulttuurituottaja Elsi Haaparinne Kulttuurikeskiviikkojen suunnitteluprosessia.

Kulttuurikeskiviikot starttasivat maaliskuussa keskiviikkona 13.3. jolloin kunnantalolla pidettiin avoin yleisöluento tekstiilitaiteen tekniikasta ja Loja Saarisen teoksesta ”The Festival of the May Queen”. Luennoitsija ja käsityöopettaja Ann Jonasson piti kiinnostavan puheenvuoron käsityötaiteen tekniikoista. Luento jätti pohtimaan myös käsityötaidon tulevaisuutta ja katoavaisuutta.

Huhtikuun Kulttuurikeskiviikolla 24.4. jatketaan taideteemalla ja Kuvataidekoulun 40-juhlavuoden kevätnäyttelystä pidetään yleisöopastus Fyyrissä. Toukokuussa sanaillaan Veikkolan ja Masalan lähikirjastoissa aforismipajassa Maija-Liisa Nymanin johdolla.

Kesän ja tulevan syksyn Kulttuurikeskiviikkotapahtumat ja aikataulut on mahdollista lukea kulttuuripalveluiden nettisivuilta sekä tapahtumatiedot ovat myös näkyvillä tapahtumakalenterissa.

Kulttuurikeskiviikko: https://kirkkonummi.fi/kulttuurikeskiviikko/

Tapahtumakalenteri: https://tapahtumat.kirkkonummi.fi/fi-FI