Valitse sivu

Masalan koulun oppilaat pääsivät torstaina 17.3.2022 Masalan uuteen kuplahalliin viettämään liikunnallisia hetkiä HarrastusSankarit -tapahtumassa. Mukana olivat tutut paikalliset toimijat, jalkapalloseura FC Kirkkonummi, jääkiekkoseura HCK Salamat ja salibandyseura Kirkkonummi Rangers, sekä kunnan vapaa-aikapalvelut, esittämässä eri harrastusmahdollisuuksia Masalan koulun oppilaille. Jo heti kuplahalliin astuessa oppilaat olivat innoissaan tapahtumasta ja osallistuivat reippaasti joka lajiin. Loistavat puitteet sekä energiset oppilaat tekivät tapahtumasta onnistuneen!

 
Maksuttomien harrastusryhmien ilmoittautumiset käynnissä

Maksuttomat lasten ja nuorten harrastusryhmät ovat alkaneet. Tarjolla mm. kädentaitoja, metallinetsintäkerhoa, kuntosalitoimintaa, krav magaa, musiikkia, ympäristökoulua ja liikuntaryhmiä. Harrastusryhmissä on jo ilmoittautumiset käynnissä. Ryhmät ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/myhobby-ja-talent-harrastusryhmat.  

HarrastusSankarit -toiminta ja maksuttomat harrastusryhmät ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Katso lisää harrastustoiminnasta osoitteesta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika

Kuvassa 1 oppilaat jalkapallopelin parissa. 

Kuvassa 2 Salamoiden valmentajat opastavat oppilaita.

Kuvassa 3 oppilaat salibandypelin parissa. 

Lisätiedot

Harrastuskoordinaattori Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi tai p. 0400-752294

Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut

Jalkapalloseura FC Kirkkonummi ry: www.fckirkkonummi.net

Salibandyseura Kirkkonummi Rangers ry: www.kirkkonummirangers.fi

Jääkiekkoseura HCK Salamat ry: www.salamat.fi