Valitse sivu

Köyhä nukentekijä Geppetto on kaikkea muuta kuin herttainen vanha ukko. Hän läksyttää alituiseen naapuruston lapsia ja antaa lasten sekä etenkin näiden vanhempien kuulla kunniansa. Gepetto nimittäin tietää parhaiten, miten lapset saa kuriin ja nuhteeseen. Tästä sisuuntuneena juonikas Haltiatar päättääkin antaa vanhalle nukentekijälle taianomaisen opetuksen. Niinpä Geppetto onnistuu veistämään omapäisen puunuken, Pinokkion, ja eipä aikaakaan, kun Pinokkio on jo vaikeuksissa. Hänen näkymättömiä lankojaan, kun näyttää vetävän ihan jokainen ohikulkija.

Miten sätkynukesta kasvaa oikea poika ja onko tavallisuus unelmoimisen arvoista? Entä kuoriutuuko Geppettosta isähahmo ja kuka ketäkin loppujen lopuksi kasvattaa?
Pinokkio on ajaton tarina omaksi itseksi kasvamisesta ja näkymättömistä siteistä ihmisten välillä.

Carlo Collodin kirjan pohdalta dramatisoinut ja ohjannut: Maija Lauri

Näyttämöllä teatteriryhmä Maaginen valo: Ukko Huuskonen, Daniel Ilvespakka, Anniina Kelkka, Ella Miettinen, Lev Moltchanov, Lauri Pajukangas ja Juulia Tammela

Puvustus: Kielo Kettunen

Ensi-ilta Ti 6.2 klo 19

Lipunvaraus sekä muut esityspäivät sivuilta:
https://masalannuorisoteatteri.net/

HUOM. Masalan Nuorisoteatteri on siirtymässä Mobile Pay -maksujärjestelemään, Pinokkio esityksessä käy vielä Mobile Pay:n lisäksi käteinen, mutta kevään muissa esityksissä käteinen jää kokonaan pois.