Valitse sivu

Ohjatun liikunnan kausi alkaa maanantaina 28.8.

Näissä ryhmissä on vielä runsaasti tilaa, tutustu ryhmien kuvauksiin ja ilmoittaudu mukaan: https://www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi/

Seniorisäpinät vesijumppa (101), ison altaan matala osa

Maanantaisin klo 8-8.45

Hyväkuntoisille senioreille tarkoitettua vesijumppaa, joka edistää kehonhallintaa, peruskestävyyttä, tasapainoa sekä vahvistaa lihasvoimaa.

Seniorijumppa (157), Masalan monitoimitalo

Keskiviikkoisin klo 12-13

Kuntojumppaa, joka sisältää toimintakykyä ylläpitäviä lihaskuntoliikkeitä, tasapainoharjoituksia ja liikkuvuutta edistäviä venytyksiä. Ryhmä on tarkoitettu hieman liikuntaa harrastaneelle, mutta hikihatussa ei kuitenkaan vedetä, eli pienellä kynnyksellä mukaan.

Leidijumppa (113), uimahallin alasali

Keskiviikkoisin klo 14–15

Rauhallista saliliikuntaa, jossa tehdään lihaskunto-, tasapaino- ja koordinaatioharjoituksia sekä venyttelyä. Lihaskuntoliikkeet ja venyttely tehdään pääasiassa lattiatasolla.

LIIKKEELLE!- matalan kynnyksen pienryhmä (125), uimahalli

Keskiviikkoisin klo 18-19

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden päästä liikunnan pariin, asiakkaalta ei odoteta mitään, vaan lähdemme yhdessä rakentamaan pohjaa turvalliselle harjoittelulle. Pienryhmätoiminta yhdistää mukavalla tavalla henkilökohtaisen ohjauksen ja ryhmäharjoittelun. Tapaamisissa harjoitellaan yhdessä ja opitaan monipuolisesti eri kuntoilumuotoja. Jokaisella viikolla on eri teema, mikä mahdollistaa löytää itselle sopivan kuntoilumuodon. Pienryhmäläiselle rakennetaan henkilökohtainen harjoitusohjelma, mitä voi jatkaa omatoimisesti kurssin päätyttyä. Kurssille mahtuu 6 osallistujaa.

Kuntosaliharjoittelu (134), uimahallin kuntosali

Torstaisin klo 12.45-13.45

Tarkoitettu itsenäiseen työskentelyyn kykeneville. Tavoitteena lihaskunnon ylläpitäminen sekä vahvistaminen.

Aamusäpinät (118), ison altaan syvä osa

Perjantaisin 7.30-8.15

Syvän veden vesijumppa kehittää kehonhallintaa ja tasapainoa sekä vahvistaa etenkin keskivartalon lihaksia. Hyväkuntoisille senioreille ja työikäisille tarkoitettua vesijumppaa.

Kevennetty vesijumppa (159), terapia-allas.

Perjantaisin 9-9.45

Tasapainoa ja lihasvoimaa edistävää vesijumppaa. Tämä ryhmä soveltuu sinulle, joka aloittelet liikuntaa tai olet kuntoutumassa loukkaantumisesta, mutta pystyt liikkumaan omatoimisesti.