Valitse sivu

Suomenkielinen kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontui tiistaina 1.3. ja käsitteli kokouksessaan muun muassa varhaiskasvatuksen asiakaskyselyn 2021 tuloksia sekä päätti vuoden 2021 toimintakertomuksesta ja vuoden 2022 käyttösuunnitelmasta omalta osaltaan. Kokous pidettiin etäkokouksena. 

Varhaiskasvatuksen asiakaskyselyn tulokset 2021

Kirkkonummen varhaiskasvatuksen sähköinen asiakaskysely järjestettiin lokakuussa 2021 kunnalliseen ja yksityiseen varhaiskasvatukseen sekä asukaspuistotoimintaan osallistuville perheille. Kyselyssä kysyttiin muun muassa vastaajien tyytyväisyyttä palveluohjaukseen ja varhaiskasvatuksen aloitukseen, huoltajien osallisuuteen ja lapsen tuen tarpeisiin vastaamiseen sekä tiedottamiseen. 
 
Kyselyn mukaan vastaajat olivat pääsääntöisesti tyytyväisiä saamiinsa varhaiskasvatuksen palveluihin. Yleisarvosana tyytyväisyydestä varhaiskasvatuksen järjestämiseen oli 4,3 asteikolla 0–5. Tulos pysyi hyvin samankaltaisena edelliseen vuoteen verrattuna. 

Suomenkielisen kasvatus- ja koulutuslautakunnan vuoden 2021 toimintakertomus ja talouden käyttösuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2022 

Lautakunta hyväksyi oman alueensa vuoden 2021 toimintakertomuksen ja lähetti sen edelleen kunnanhallituksen ja -valtuuston käsiteltäväksi. Tämän lisäksi lautakunta hyväksyi talouden käyttösuunnitelman vuodelle 2022. 

Lisätietoja:

Lautakunnan puheenjohtaja Tuovi Ronkainen, puh. 044 245 2277 
Esittelijä, sivistysjohtaja Eeva-Kaisa Ikonen, puh. 040 528 4959 
 
Kokousasiakirjat  
 
Suomenkielinen kasvatus- ja koulutuslautakunta