Valitse sivu

Uusi vuosi on alkanut kunnon pakkasten ja purevan viiman kera. Talvikunnossapito hoitaa kadut hoitoluokitusten mukaisessa järjestyksessä. Kunnan katualueet on jaettu kolmeen kunnossapitoluokkaan liikennemäärien mukaan. Lisätietoa kunnan talvikunnossapitoluokista löytyy kunnan verkkosivuilta https://www.kirkkonummi.fi/talvikunnossapito

Lunta ajetaan pois lähialueille tarpeen mukaan ja kunnossapitopalvelut tekee alueiden tarkastuksia säännöllisesti.

Kireä pakkanen pitää meitä koko viikon otteessaan, odotettavissa on myös kevyttä lumisadetta. Ajokeli on huono, lumisade kuuraisen kadun päälle liukastuttaa katuja entisestään. Autoilijoiden ennakoivalla ajolla on merkitystä kun kadut ovat liukkaat, pidetään myös kaasujalka kurissa. Autot voivat myös hyytyä kovalla pakkasella, pikku vaatteissa ei liikkeelle kannata lähteä.  Jos autosi hyytyy tien varteen, ohjaa se turvalliseen paikkaan ja laita varoituskolmio, jotta muut liikkujat ehtivät varautua.

Kunnan karttapalvelusta voit seurata talvikunnossapidon kaluston tekemiä töitä alla olevan linkin kautta. Tiedot päivittyvät kartalle lähes reaaliajassa.

Linkki karttasivulle https://kirkkonummi.fi/auraus-ja-hiekoitus/

Turvallista alkanutta vuotta kaikille tienkäyttäjille

OTA YHTEYTTÄ

Talvikunnossapidosta voi laittaa palautetta ja kysymyksiä  sähköisen palautejärjestelmän  kautta. Kaikki palautejärjestelmään tulleet viestit luetaan ja ohjataan asiantuntijoille toimenpiteitä varten.

Kunnossapidon asiakaspalvelu arkisin klo 8-16 välillä numerosta 040 8649 084

Lisätiedot kunnossapito@kirkkonummi.fi