Valitse sivu

Kevättä kohden mennään jo vauhdilla, odotettavissa on lämpötiloja nollan molemmin puolin, kevyen liikenteen väylät ovat paikoin kuitenkin vielä liukkaat. Liukkaudentorjuntaa tehdään edelleen, ja polannetta poistetaan tarpeen mukaan.

Lämpötilan vaihtelut ja vesikelit aiheuttavat nyt päällysteiden rikkoontumista. Reikiä ja kuoppia päällysteissä paikataan nyt paikkamassalla kelien salliessa.

Jäätyneet ja tukkeutuneet sadevesikaivot

Kunnan yleisten alueiden ja ojien hulevesiasioissa ole yhteydessä meihin. Jäätyneitä sadevesikaivoja avataan, jotta vesi saadaan pois kadulta.

Myös kiinteistön omistajalla on vastuu yleisten alueiden hulevesistä. Kiinteistön omistajaa tai sen haltijaa koskee puhtaanapitovelvoite, joka tarkoittaa muun muassa jään, lehtien, maa-aineksen sekä roskien poistamisen hulevesikaivojen kansiritilöiden päältä sekä tukkeutumisvaaraa aiheuttavan materiaalin poistamisen ojarumpujen aukoilta.

Huomioithan, että ajoneuvojen lähisiirtoja tehdään tarvittaessa pe 13.1 paikoissa;

Tarutie, Wiikintie ja Kantohaka. Siirtokehotusmerkein merkityillä kaduilla ajoneuvot voidaan siirtää kunnan toimesta toiseen paikkaan, jotta kalusto pääsee kunnossapitotöitä tekemään ja ajoneuvon omistajan tai haltijan maksettavaksi tulee tällöin kustannukset siirrosta.

Mukavaa maaliskuun ja kevään alkua

Lisätiedot kunnossapito@kirkkonummi.fi

Anna palautetta kunnossapidosta

Voit laittaa sijaintiin perustuvaa palautetta ja kysymyksiä sähköisen palautejärjestelmän kautta.

Kaikki palautejärjestelmään tulleet viestit luetaan ja ohjataan asiantuntijoille toimenpiteitä varten.

Kunnossapidon asiakaspalvelu arkisin klo 8-16 välillä numerosta 040 8649 084