Valitse sivu

Uudenmaan kiertotalouslaakso on kuntien, eri organisaatioiden, yritysten, tutkimuslaitosten ja asiantuntijoiden yhteisö, joka kehittää yhdessä Uuttamaata ja Suomea kohti maailman terävintä kiertotalouden kärkeä.

Uudenmaan kiertotalouslaakso tarjoaa alustan uusimaalaisille yrityksille, kaupungeille, kunnille ja muille organisaatioille, jossa kehitetään yhdessä kiertotalousratkaisuja, jaetaan parhaita käytäntöjä, verkostoidutaan sekä tuetaan kiertotalousajattelun ja -osaamisen viemistä organisaatioiden omiin prosesseihin.

Uudenmaan kiertotalouslaakso käynnistyy Sokos Hotel Triplassa torstaina 9. helmikuuta klo 9.00–12.00 järjestettävän lanseeraustilaisuuden myötä. Aamupäivän aikana esitellään kiertotalouslaakson yhteistyömalli ja tavoitteet sekä rakennetaan yhdessä laakson palvelukonseptia. Mukana on myös puheenvuoroja kiertotalousosaajilta sekä mahdollisuus ilmoittautua kevään työpajoihin, kysyä rahoituksesta sekä koulutuksista. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan miten vihreä ja digitaalinen yrittäjyysaluevuosi pohjusti Kiertotalouslaakson rakentamista.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös striimauksen välityksellä.

Ohjelma
8:30 Aamupala
9:00 Kiertotalouden mahdollisuudet Uudellamaalla
9:30 Uudenmaan kiertotalouslaakso käynnistyy! Esittely, tavoitteet, yhteistyömallit ja haastatteluiden tulokset
10:15 Miten laakso palvelee? – yhteiskehittämistä ja rohkaisevia yritysesimerkkejä (teemat: muovi, tekstiilit, ruoka, elektroniikka, rakentaminen)
11:00 Next Steps: Mitä tapahtuu seuraavaksi ja miten sinä voit olla mukana?
11:15-12:00 Lounas ja kyselytuokio: Kysele asiantuntijoiltamme lisää rahoitusmahdollisuuksista, kevään teematyöpajoista sekä verkostoidu lounaan parissa

Tapahtuma on suunnattu kaikille kiertotaloudesta kiinnostuneille kuntien ja muiden organisaatioiden edustajille ja yrityksille Uudenmaan alueella.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä 7.2. mennessä.

Lisätietoa Kiertotalouslaakso-hankkeesta:
Simo Karetie, projektipäällikkö, Uudenmaan liitto
simo.karetie@uudenmaanliitto.fi
puh. 040 837 5431