Valitse sivu
kirkkonummi

Një vend i mirë për të jetuar dhe banuar

Kirkkonummi është një vend i qetë, i bukur dhe afër natyrës ku është mirë për të jetuar dhe ku të gjithë janë të mirëpritur. Qëllimi i kësaj pakete informacioni është që të lehtësojë jetën dhe vendosjen në Kirkkonummi duke treguar për shërbimet e ndryshme, natyrën, mundësitë e hobive por edhe shumë më tepër. Shërbimet e integrimit synojnë, që këto faqe interneti të ofrojnë gëzim për banorët e rinj dhe të vjetër të komunës.

Nëse dëshiron për të marrur një revistë me të dhëna shtesë rreth shërbimeve të integrimit, e cila tregon edhe për çështjet aktuale, ajo mund të porositet këtu.